Неділя, 19.05.2024, 18:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Миколаївська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів №3

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


09:43
Тиждень національно-патріотичного виховання

Тиждень національно-патріотичного виховання

проходив в школі-інтернаті з 26.01.15-30.01.15

      Кожна повноцінна держава цілеспрямовано й системно плекає у своїх громадян патріотичні почуття, національну гідність і гордість.

       Надзвичайно велика роль у вихованні справжніх патріотів належить школі. Шкільне виховання справді спрямоване на те, щоб сформувати дитину свідомим українцем – дітям прищеплюється любов до рідної мови, культури, природи, малої і великої батьківщини.

      У Миколаївській загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів №3 пройшов тиждень національно-патріотичного виховання, який розпочався урочистим підняттям державного прапора на загальношкільній лінійці, на якій з цікавою розповіддю про бойові будні наших солдат виступив учасник АТО Кравченко Олександр Анатолійович. Від імені солдат 30-ї окремої механізованої бригади Олександр Анатолійович подякував учням нашої школи за малюнки та подарунки.

 

Тиждень був насиченим різноманітними цікавими заходами.

       Серед учнів молодших класів проведено конкурс малюнків на тему «Україна – єдина».  Перемогу отримали  учні 2-А класу, друге місце – учні   1-А класу, третє – учні 4 класу.

       Учні 7 класу підготували фотоколаж «Я – Українець, я люблю Україну», на якому показали, що вони є справжніми патріотами своєї держави.

У рамках тижня пройшли виховні години, бесіди: «Крути: подвиг і трагедія», «Моя рідна Україна», «Не рвіть Україну, брати, на шматки», «Вчимося жити в мирі та злагоді».

Члени гуртка «Юні екскурсоводи» під керівництвом вчителя історії Трофимової І. М. протягом тижня  проводили екскурсії до шкільного музею «Бойової слави…» для груп учнівської молоді.

Учні 9-Б та 11 класів мали можливість побувати на Миколаївському бронетанковому заводі.

У середу, 28 січня, у шкільній бібліотеці  проведено конкурс віршів «Моя Україна». Учні змагалися у вмінні гарно декламувати вірші про Україну. Найкращим оратором став учень 1-А класу Шевченко Микола, який і посів перше місце у конкурсі. Друге місце розділили між собою Узунов Максим  (8-А клас) та Пасічник Василь (10 клас), третє – учениці 3-А класу Кедровська Ольга і Пак Анна та учень 4-А Чолак Віктор. Переможців конкурсу  нагороджено солодкими призами та грамотами.

З метою моральної підтримки бійців, учасників АТО та у рамках тижня національно-патріотичного виховання учні 8-Б класу відвідали поранених учасників АТО у Чорноморському військово-морському госпіталі.

Наш клас на зібрані кошти придбав для захисників Вітчизни  різні фрукти. Наші герої, що захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, були надзвичайно раді такому візиту.

У рамках тижня національно-патріотичного виховання:  «Моя родина – Україна» в Миколаївській  загальноосвітній школі-інтернат № 3 вихователями та вчителями 3-х класів (Дашковською Г. Г., Вариводою Ю. В., Грищук Т. М. та Бабіною В. В.) 29.01.15 проведено  засідання клубу: «Казкова країна» за темою: «Україна – наш спільний дім». Під час виступу учні початкових класів розповідали про державну символіку, народні символи та звичаї України, співали чудові українські пісні. На заході були присутні військовослужбовці – учасники АТО, які побажали дітям миру та добра.  Окрім задоволення від проведеного  заходу,  діти також зрозуміли, що Україна – це їх спільний дім, їх Батьківщина.

Дійсно, такі заходи змушують кожне серце битися в унісон, та глибше усвідомлювати , що є для кожного з нас Батьківщина.

Переглядів: 714 | Додав: maarek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Миколаївська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів №3 © 2024
Конструктор сайтів - uCoz