Неділя, 19.05.2024, 20:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Миколаївська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів №3

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


18:31
Тиждень початкових класів

   

Дім починається з фундаменту, а наша школа – з її початкової ланки, яка приймає дитину такою, якою вона є, і допомагає їй ставати вільною, розвиненою, освіченою людиною.

     З 29 січня  по 02 лютого 2018 року у  Миколаївській ЗОШ – інтернаті І – ІІІ ступенів №3 проходив тиждень початкових класів. Щорічно вчителі визначаються із темою тижня. Цьогоріч було вирішено об’єднати виховні заходи зимовою тематикою. Кожного дня було проведено цікаві виховні заходи, виставки малюнків і поробок, об’єднані однією темою за планом: «Зима іде - дива несе!»   

       Розпочався  тиждень святковою лінійкою, на якому голова шкільного методоб’єднання учителів початкової ланки Федоренко А.І. ознайомила з планом роботи, а кожний вчитель прорекламував свій захід та запросив школярів взяти активну участь в його проведенні. Метою проведення тижня є формування пізнавальних інтересів, розвиток інтелектуального й творчого потенціалу учнів у тісній взаємодії з батьківською громадою, виховання допитливості до історії і культури українського народу.  

     29 січня проведено веселу гру – квест ,,Врятуймо зиму!’’ ( Вчитель Федоренко А.І.) На шкільному подвір’ї  діти із задоволенням пограли у рухливі ігри та зустрілися їз самою Зимонькою – Зимою, поводили разом з нею хороводи та пригостилися цукерками. А вчитель Дашковська Г.Г.  оформила виставку малюнків учнів початкових класів  до прочитаних творів  ,,Зимова краса надихає ’. Старалися всі, але кращими роботами визнано роботи учнів 1, 3-а та 4-б класів.

       30 січня.  І  ось нарешті  випав сніг! Діти змагалися в сніжки, а потім декламували вірші про зиму, брали участь у конкурсі на кращого читця колядок,щедрівок  ,, Душа співуча, солов’іна українського народу’’  ( Вчитель Домбровська А.В.). Переможців було важко виявити,тому кожний став таким і одержав приз.

     31січня. Перші морози дошкуляють не тільки малюкам, а й птахам . І як же не піклуватися про друзів наших пернатих. Учні 2 – а  класу виготовили годівнички. Ось вам і пташина їдальня! Учитель Грищук Т.М. запросила усіх на ,,Свято зимуючих птахів ’’,зацікавила всіх загадками та чарівними звуками пташиних голосів.

01 лютого.   Інтелектуальна гра ,,Розумники і розумниці ’ (вчитель Щербова Г.Л.)  виявила найкращих. Серед учнів 3 класів  стала Чолак Юлія, а серед 4 – Шаповаленко Олег. Вони одержали пам’ятні медалі. В цей день відбувся математичний конкурс ,, В країні Геометрії ’ (вчитель Дашковська Г.Г.) серед учнів 1 – 2 класів. Учні залишились веселими та  задоволеними, всім сподобалися дивні перетворення геометричних фігур!                                 

      Упродовж тижня всі учні дуже ретельно готували завдання  колективного творчого проекту «Зима іде – свята несе», заключний етап якого відбувся  02 лютого (учитель Ковальова С.М.). Він пройшов  дуже цікаво. В цей день було проведено «Андріївські вечорниці», в яких діти розкрили свої акторські та вокальні здібності . Школярі в національних костюмах співали, танцювали, а батьки приготували страви за традиціями українського народу.

          Протягом п’яти днів молодші школярі стали учасниками цікавих уроків, виховних годин, майстер-класів, а також мали змогу здійснити віртуальні подорожі, переглянути улюблені мультфільми, проявити ерудицію та творчі здібності. Про дозвілля на перервах потурбувалися класні керівники та вчителі фізичної культури. Всі отримали велике задоволення від проведених заходів, спілкування та корисних знань та порад!

Переглядів: 353 | Додав: maarek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Миколаївська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів №3 © 2024
Конструктор сайтів - uCoz