Понеділок, 20.05.2024, 04:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Миколаївська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів №3

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:14
З 14 по 18 листопада пройшов тиждень початкової школи

   

    З 14 по 18 листопада пройшов тиждень початкової школи, який базувався на кольоротерапії. Наукою доведено, що прийоми арт-терапії позитивно впливають на настрій, розвиток психічних процесів та навчання .

   

   В «Синій» день -  день емоційності та спілкування, відбулося відкриття тижня початкових класів лінійкою, конкурсом малюнків «Світ моїх захоплень» та подорожжю в країну «Здоров’ятко» (вчитель Щербова Г.Л.).

    У день природи та екології «Зелений» пізнавальний КВК «У світі природи» провела вчитель Ковальова С.М.. А закінчився цей день пізнавальним заходом «Справа майстра величає» (вчитель Домбровська А.В.), під час якого учні поглибили знання про світ професій.

   

     Особливо жвавим, насиченим був «Червоний» день,  день тепла, життя, здоров’я. В фойє школи яскраво оформлено виставку поробок  « Ходить Гарбуз по городу». А вчитель музики Гапонова С.О. провела оздоровче заняття з використанням  прийомів  музикотерапії.  Діти із задоволенням співали пісні з мільтфільмів,  українські народні пісні та слухали класичну музику. Позакласний захід з математики «Весела перерва» було представлено вчителем Федоренко А.І.. У цей день двері початкових  класів було відкрито для всіх бажаючих покращити стан свого здоров’я. А саме: в оглядовому кабінеті (2-А клас) вимірювали зріст, вагу та тиск, в масажному кабінеті (2-Б клас) діти навчалися прийомам масажу, у фітобарі (4 клас) пригощали цілющими трав’яними чаями, аромакабінет (3-Б клас) подарував приємні хвилинки релаксації. Всі мали можливість позайматися на тренажерах в кабінеті лікувальної фізкультури (3-А клас). Розкрити інелектуальні можливості кожний зміг в «Крамниці інтелектуалів» (1-А кл., 1-Б кл.).

   

     День жовто-помаранчевий розпочався міні-проектом «Бабусина скринька – роду берегиня»(вчитель Грищук Т.М.), учні в доступній формі презентували історію створення рушника, вишиванки та віночка. Продовженням цього проекту став майстер – клас «Оберіг нашого життя»( вчитель Дашковська Г.Г.). Кожний клас власноруч виготовив для себе підкову на щастя та мішечок достатку. Не залишились поза увагою і діти з особливими освітніми потребами. Заняття з розвитку слухового сприйняття провела вчитель – сурдопедагог Чирковська С.М. Батьків було ознайомлено з проблемами розвитку фонематичного слуху та автоматизації важких звуків у першокласників на семінарі – практикумі «Вчимося, граючи!», який провела логопед школи Пономаренко В.А.

    

     Закінчив тиждень  «Білий» день милосердя, самостійності і дружби. Вчителем фізичної культури Маленко П.В. проведено урок з використанням міжпредметних зв’язків. В ігровій формі свій позакласний захід «Україна – єдина країна»  презентувала молодий спеціаліст вчитель Андруснко І.С.

       

      Тиждень початкової школи ще раз переконав всіх у тому, що  здоров’я  найважливіший скарб у житті людини. Дитяча енергія, здібності, творчість – невичерпні,  мов кринична вода, яку черпаєш, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати ці глибинні джерела!

Переглядів: 348 | Додав: maarek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Миколаївська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів №3 © 2024
Конструктор сайтів - uCoz